Velg en side

om osS

Familiebedriften som startet i 2022

Familiebedrift som vil smelte mange hjerter og få ut mange smil med våre nydelige latinamerikanske iskrem.

Vår historie

Etablert i 2022

Johanas Bananas er en sunn dessert som er veldig populær i Mellom-Amerika spesielt i Honduras og USA. Godt likt blant barn og ungdom, voksne og eldre. Nå har den endelig kommet til Norge for å bli!

Kremaktig banan dyppet i hjemmelaget mørk sjokolade med 7 forskjellige strøssel, er en tropisk smak av ekte Mellom-Amerika, hvor både kakao og banan opprinnelig kommer fra. En god kombinasjon av smaker godt likt av mange i Mellom-Amerika, når er din tur å prøve uten å reise fra Norge… kanskje?

Konseptet er en banan dyppet i mørk sjokolade med strøssel på. Gjennom en spesiell innfrysingsprosess nås det en konsistens som ligner på en vanlig iskrem uten det usunne fettet og tilsetningsstoffer. Dette er et 100% naturlig produkt som egner seg godt som dessert for de som er opptatt av en sunn livstil. På tide at den sunne delikatessen tas hit.

De fleste iskremene inneholder mettede fett. Johanas Bananas kan brukes som en sunn erstatning framfor vanlig godteri særlig godt for barn. Banan inneholder blant annet vitamin B6, kalium og kostfiber. I Norge er vi opptatt av en sunn livsstil og er fysisk aktive derfor hjelper vitamin B6 mot trøtthet og opprettholder et sunt immunforsvar. Banan bidrar også til å opprettholde en sunn psykisk helse da den inneholder aminosyre tryptofan, som ved hjelp av vitamin B6 og dens naturlige karbohydrat, gjøres det om til lykkehormonet serotonin. Serotonin påvirker hjernens funksjon ved å forebygge depresjon og få deg glad og i godt humør